Bel+31 20 659 7501

Mail info@will-co.nl


Postadres

Will & Co B.V.
Postbus 46
1170 AA Badhoevedorp

Bezoekadres

Dellaertlaan 24
1171 HG Badhoevedorp
Nederland


RoutebeschrijvingKvK 34061879
BTW nummers
NL001454511B01
BE0455610186


Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Naam:TAFMER™ - Polyolefine elastomeren
Omschrijving:TAFMER™ is een laag kristallijne of amorfe alpha-olefine copolymeer gebaseerd op Mistui Chemicals gepatenteerde technologie, met behulp van hun state-of-the-art know-how in polyolefine en rubber materialen. TAFMER™ heeft een lage dichtheid, lage modulus en laag smeltpunt in vergelijking met polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP).
Toepassing:TAFMER™ heeft een breed toepassingsgebied in automotive, industrieel en in verpakkingsmaterialen. TAFMER™ kan als modifier gemakkelijk vermengd worden met PE, PP en andere thermoplasten om bepaalde eigenschappen te verbeteren.

Als basismateriaal kan TAFMER™ gebruikt worden voor flexibele producten. Mitsui Chemicals levert een brede range van producten om te voorzien in verschillende benodigde eigenschappen. TAFMER™ DF & A, TAFMER™ XM, TAFMER™ PN en TAFMER™ M kunnen op verschillende manieren verwerkt worden, zoals cast & blown film extrusie coating, pijp extrusion, spuigieten , flessen blazen, foaming, en calendering.

Bij toepassing in spuitgietverpakkingen is mogelijk om de (lage) temperatuur impact significant te verbeteren met behoud van transparantie. De TAFMER™ PN heeft een smeltpunt van 160 C, hierdoor is het mogelijk om een voedselverpakking te produceren die van koelkast tot magnetron de gewenste eigenschappen heeft.

Met de TAFMER™ DF is het mogelijk om een homopolymeer zo te modificeren zo dat hij een hogere impact en een hogere stijfheid heeft dan een random copolymeer. Voordeel hiervan is naar verhouding betere verwerking op de spuitgietmachine en lagere kostprijs.


Meer informatie? Prijsopgave of monster?
Klik hieren wij nemen z.s.m. contact met u op.

Of bel +31 (0)20 659 7501.